Всеукраїнська проща Марійських та Вівтарних дружин

«Дозвольте дітям прийти до мене…»

2 червня з благословення настоятеля храму св. Юрія Переможця о.Володимира Майданчука, 25 учнів та 6 вчителів Гостівської ЗОШ І – ІІІ ступенів взяли участь у ІІ Всеукраїнській прощі Марійських та Вівтарних дружин. Приступаючи до святих тайн Покаяння та Пресвятої Євхаристії, вклоняючись чудотворній іконі Зарваницької Матері Божої, омиваючись у купелі св. Анни вкотре пережили досвід Божої любові.

Нікого не залишили байдужими цікаві ігри, захоплюючі квести, різноманітні пісні. Щирі молитви за здоров’я, мир у світі та у людських серцях, опіку Пресвятої Богородиці над Україною.

Відбулася посвята нових членів Марійських та Вівтарних дружин. Присягу прийняли Сташків Людмила, Полякова Ганна, Будзак Тетяна, Ружило Вікторія, Острижнюк Валерій, Рекрутяк Олександр, Ступницький Артем, Острижнюк Андрій, Яцюк Богдан. Отримуючи архиєрейське благословення, обіцяли не тільки самі служити Богові, а й з усіх сил старатись щоб і інші йому служили: «І нехай ми ще малі, Та ми щохвилі в боротьбі, Бо йде війна добра і зла. Як поклик серця маєш ти, Бери свій меч до боротьби, Вставай до нас у цей же час!»


/Files/images/zarvanitsya/2.jpg


/Files/images/zarvanitsya/4.jpg /Files/images/zarvanitsya/3.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 627

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.